stock-photo-1624198-pouring-chemical

Diluarea si pregatirea pesticidelor

Diluarea de concentrate si pregatirea de pulverizare a amestecurilor de pesticide ar trebui sa se faca in conditii clar specificate de catre persoane instruite in acest scop, folosind de preferinta metode no-touch in spatii deschise sau intr-o zona bine ventilata.
Respectarea stricta va fi mentinuta la furnizate de ghidare cu pesticide. Uneltele si echipamentele intermediare trebuie sa fie bine decontaminate la incheierea operatiunii.
Masurile de precautie adecvate pentru materialele de incendiu manipulate ar trebui sa fie luate.
Agitatoare permeabile, de exemplu din lemn, nu ar trebui sa fie utilizate pentru ca decontaminarea este aproape imposibila.
Imbracamintea de protectie adecvata trebuie sa fie purtata si trebuie avuta extrerma grija pentru a preveni stropirea, in special cu concentrat de pesticid. Unele ambalaje sunt periculoase pentru deoarece se deschid greu si exista intotdeauna periocolul ca atunci cand se deschide flaconul sa se verse pesticid concentrat.
Adauga concentrat la cea mai mare parte cu solvent pentru a se evita stropirea. Se toarna praf absorbant pe suprafata de apa si lasati aceasta pentru a uda si sa se stabileasca.
Exteriorul tuturor ambalajelor trebuie sa fie curatate cu grija inainte de a le returna sau depozita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *