961330_various_birds.jpg

Penele de fazan

Penele de fazan sunt foarte bine cotate la ora actuala pe piata din Romania si pe piata de export .

Aceste pene sunt foarte bine vandute , datorita faptului ca acestea au un colorit minunat , gasindu-se aproape in toate culorile si putand fi folosite la diferite aranjamente ornamentale , pentru nunti , botezuri , aniversari sau diferite petreceri private sau mai pot fi folosite si ca accesorii pentru diferite obiecte de imbracaminte .

In ziua de azi , majoritatea lucratorilor hand-made le cauta , confectionand din acestea cercei , medalioane , clipsuri sau penele mai pot atasate si la palarii sau la diferite masti .

De altfel , si pescarii sunt la mare cautare de pene de paun , pentru a confectiona muste pentru pescuit . De asemenea penele de fazan mai pot fi folosite si pentru confectionarea pernelor , acestea fiind foarte moi si daca materialul aplicat pe acestea , mai este si incolor , deja veti avea o perna decorativa de foarte mare efect .

Un anotimp in care sunt foarte cautate penele de fazan , este primavara , mai ales in luna martie , cand diferiti artizani le cauta , pentru confectionarea martisoarelor .

Pe timpuri , cine purta la gat un sal din pene de fazan , se stia clar ca acea persoana se tragea dintr-o familie bogata .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *