Aprobarea formularului pentru suprafata

fermier-studiu-genetic Conform ordinului numarul 80 din anul 2009, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarilor Rurale emite urmatorul ordin:

Se aproba formularul tip de cerere unica de plata pe suprafata, elabort conform normelor europene, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin. Formularele tip de cerere plata completate de fermieri se depun la centrele locale si judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura primeste, verifica, proceseaza cererile de plata si efectueaza platile catre fermieri in contul bancar al acestora, conform procedurilor stabilite. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura este responsabila pentru schemele de sprijin pe suprafata. Formularele tip de cerere unica pentru suprafata vor fi distribuite gratuit fermierilor.

Aceasta lege este aprobata in conformitate cu normele comune de stabilire pentru schemele de ajutor direct pentru agricultori in cadrul politicii agricole comune si de instituire a unor anumite sisteme comune pentru agricultori. Regulamentul se refera de asemenea, la aplicarea unui Consiliu in ceea ce priveste schemele de ajutor prezentate mai sus si utilizarea terenurilor retrase din circuitul agricol pentru productia de materii prime.

Regulamentul de stabilirea a normelor de aplicare a ecoconditionarii, a modularii si a sistemului integrat de gestionare si control, prevazute de regulamentul de stabilire al normelor comune pentru schemele de sprijin direct in cadrul politicii comune agricole si de stabilire a anumitor scheme de sprijin pentru agricultorii care trebuie sa completeze un formular tip de cerere pentru suprafata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *